دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 409 KB
تعداد صفحات : 107
بازدیدها : 484
برچسبها : مدیریت کیفیت فراگیر عملکرد مالی بورس اوراق بهادار ویژگی محصول
مبلغ : 13000 تومان
خرید این فایلپایان نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: مدیریت بازرگانی گرایش مالی بررسی رابطه بین ابعاد هشت گانه مدیریت کیفیت فراگیر گاروین و عملکرد مالی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
فهرست اشکال
هدف اصلی این پژوهش بررسی رابطه هر یک از اصول مدیریت کیفیت فراگیر گاروین بر عملکرد مالی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. این تحقیق از نوع تحقیقات توصیفی پیمایشی می باشد. جامعه آماری این تحقیق شامل همه مدیران شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. کل شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران برابر 460 شرکت می باشد. با توجه به این که حجم جامعه آماری محدود و مشخص می باشد برای تعیین حجم نمونه از جدول مورگان استفاده شده است که برای تعداد 460 شرکت حجم نمونه برابر 210 شرکت می باشد.
در این پژوهش ابزاری که با آن به سنجش و اندازه گیری متغیرهای مورد نظر پرداخته شده است پرسشنامه خودساخته محقق می باشد با توجه به اینکه نمی توان داده های مربوط به ابعاد مدیریت کیفیت فراگیر از صورت های مالی به دست آورد و در این زمینه پرسشنامه استانداردی وجود ندارد لذا از پرسشنامه خود ساخته محقق استفاده شده است. برای اطمینان از پایایی بالای پرسشنامه ابتدا تعداد 20 پرسشنامه در بین اعضای جامعه آماری پیش آزمون گردید و پس از جمع آوری و محاسبه آلفای کرونباخ که مقدار ان برابر 913/0 به دست آمد که بیانگر پایایی بالای پرسشنامه های مذکور می باشد و در نهایت پس از اطمینان از پایایی بالای آن پرسشنامه ها توزیع شد. داده ها پس از جمع آوری با استفاده از نرم افزار spss در دو بخش آمار توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند. نتایج به دست آمده از آزمون ضریب همبستگی پیرسون بیانگر وجود رابطه معنادار بین ابعاد مدیریت کیفیت فراگیر و عملکرد مالی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد.
کلمات کلیدی: مدیریت کیفیت فراگیر، بورس اوراق بهادار، عملکرد مالی،ویژگی کالا و خدمات
هدف اصلی تحقیق بررسی رابطه هریک از اصول مدیریت کیفیت فراگیر گاروین بر عملکرد مالی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. رسیدن به این هدف و درک میزان تاثیر هر یک از این اصول به شرکت های فعال در این حوزه امکان می دهد تا فعالیت های خود را در جهتی هدایت کنند که باعث پیشرفت کلی کیفیت در آنها شده و در نهایت سهم بازار بیشتری را به دست آورند.
عملکرد محصول: اولین مشخصه عملیاتی محصول، برای مثال کارایی یک اتومبیل شامل نشانه های اختصاصی مثل شتاب داشتن، چگونگی جابجایی، سرعت گشت زنی و راحتی است. عملکرد خطوط هوایی نیز شامل ورود در زمان معین است.
ویژگی محصول: دومین جنبه عملکرد است، مثل بوقها و زنگهای اتومبیل که مقاصد اولیه را تکمیل می کند. به عنوان مثال می توان نوشابه مجانی در هواپیما و یا سقف آفتابی ماشین سواری را نام برد. خطی اولین مشخصه عملکرد را از دومین مشخصه جدا می کند و اغلب کشیدن این خط مشکل است. علاوه بر آن، مشتریان ارزش را از اصطلاحات انعطاف پذیر و قدرت انتخاب در میان ویژگی های موجود و همچنین از کیفیت این ویژگی معین می کنند.
قابلیت اعتماد: عبارت از عملکرد موفق یک منظور یا مقصود مشخص، برای دوره ای از زمان معین در شرایط معلوم است. قابلیت اعتماد کالای مقاوم، اغلب در زمان اولین خرابی یا بین خرابی های آن اندازه گیری می شود. به هر ترتیب ا ین اندازه گیری مورد نیاز محصولاتی است که برای یک دوره زمانی، استفاده می شوند و ارتباطی به محصولات و خدماتی که به صورت دائمی مصرف می شوند، ندارد.
قابلیت انطباق: عبارت است از درجه تطابق طراحی محصول و مشخصه های عملیاتی با استانداردهای تثبیت شده.
دوام محصول: اندازه گیری عمر محصول می تواند مقدار زمان استفاده از یک محصول پیش از خرابی یا نقطه ای که تعویض، بر تعمیر ترجیح داده می شود باشد. دوام، در ارتباط نزدیک با قابلیت اعتماد و خدمت دهی است.
قابلیت سرویس دهی: سرعت، راحتی، قدرت رقابت، سهولت و تعمیر و هزینه تعمیرات را شامل می شود.
زیبا شناسی: چگونگی نمایش یک محصول، احساس، صداها، مزه ها، بوها می باشد. زیبا شناسی بیشتر قضاوت شخصی بوده و انعکاس ترجیحی افراد مختلف و یک موضوع ابعادی است.
درک کیفیت: مصرف کنندگان اغلب اطلاعات کاملی د ر مورد صفات محصول یا خدمت ندارند. اندازه گیری غیر مستقیم یا درک کیفیت آنها ممکن است تنها مقایسه پایه ای آنها، از انواع محصول یا خدمت باشد.
عملکرد مالی عبارت است از تمرکز به سودآوری سازمان و توانایی در ایجاد بازگشت سرمایه گذاری و فروش نسبت به میانگین صنعت. عملکرد شرکت عبارت است از درجه یا میزانی که شرکت های تجاری به هدف های تجاری و مالی خود دست پیدا می کنند.
عملکرد یعنی اندازه گیری نتایج و این که آیا کار را خوب انجام داده ایم یا نه، عملکرد عبارت است از مجموع رفتار های مرتبط با شغل که افراد از خود نشان می دهند، عملکرد واژه ای است که هم مفهوم فعالیت برای انجام کار و هم نتیجه کار را یکجا در بر دارد. بر اساس تعریف آخر، عملکرد هم مفهوم رفتار کاری و هم مفهوم رسیدن به اهداف را در بر می گیرد. این تعریف به طور ضمنی به انواع نظام های ارزشیابی عملکرد اشاره دارد. سه نوع نظام ارزشیابی عملکرد وجود دارد که متأثر از تعاریف گوناگون عملکرد است: الف- نظام ارزشیابی مبتنی بر خصایص یا ویژگی های فردی: توانایی ها یا سایر ویژگی های شخصی کارکنان را ارزیابی می کند؛ ب- نظام ارزشیابی مبتنی بر رفتار: میزان بروز رفتار های خاص و نسبتاً مشخص را توسط کارکنان در حین کار ارزیابی می کند؛ ج- نظام ارزشیابی نتیجه گرا: میزان برآورده شدن حداقل انتظارات شغلی تعیین شده برای یک کارمند را مورد سنجش و ارزشیابی قرار می دهد. ...
چکیده
فصل اول
مقدمه
بیان مساله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف تحقیق
چهارچوب نظری تحقیق
فرضیات تحقیق
تعریف مفهومی متغیرهای تحقیق
تعریف عملیاتی متغیرهای تحقیق
متغیر های تحقیق
متغیر های مستقل
متغیر های وابسته
قلمرو تحقیق
قلمرو موضوعی تحقیق
قلمرو مکانی تحقیق
قلمرو زمانی تحقیق
خلاصه فصل
فصل دوم
مقدمه
تاریخچه مدیریت کیفیت فراگیر
سیر تکاملی مدیریت کیفیت فراگیر
مفاهیم مدیریت کیفیت فراگیر
مفهوم کیفیت
تیم های کنترل کیفیت در سازمان های امروزی
استانداردهای جهانی مرتبط با مدیریت کیفیت
فلسفه مدیریت کیفیت فراگیر
معیارهای کیفیت
ارتباط میان مدیریت کیفیت فراگیر و عملکرد شرکت
تمرکز بر مشتریان
ارتباط با عرضه کنندگان
همکاری کارکنان
محیط کاری
بهینه کاوی
بررسی برخی از مدلهای مدیریت کیفیت فراگیر
چهارچوب مفهومی تحقیق
عملکرد مالی
هدف از ارزیابی عملکرد
ارزیابی عملکرد
رابطه بین عملکرد شغلی و اثربخشی
چه کسی باید ارزیابی را انجام دهد؟
پیشینه تحقیق
تحقیقات انجام شده در داخل کشور
تحقیقات انجام شده در خارج از کشور
خلاصه فصل
فصل سوم
مقدمه
روش تحقیق
جامعه و نمونه آماری
روش ها وابزار جمع آوری اطلاعات
روایی پرسشنامه
پایایی پرسشنامه
روش تجزیه وتحلیل داده ها و اطلاعات
خلاصه فصل
فصل چهارم
مقدمه
توصیف متغیرهای تحقیق
متغیر جنسیت
متغیر سن
متغیر سطح تحصیلات
توصیف متغیر عملکرد مالی
توصیف متغیر عملکرد مدیریت
توصیف متغیر ویژگی
توصیف متغیر قابلیت اعتماد
توصیف متغیر قابلیت انطباق
توصیف متغیر دوام محصول
توصیف متغیر قابلیت سرویس دهی
توصیف متغیر زیباشناسی محصول
توصیف متغیر درک کیفیت
آمار استنباطی
آزمون فرضیات تحقیق
خلاصه فصل
فصل پنجم
مقدمه
نتایج سوال های تحقیق
نتایج آمار استنباطی
نتایج فرضیه اول
نتایج فرضیه دوم
نتایج فرضیه سوم
نتیجه فرضیه چهارم
نتیجه فرضیه پنجم
نتیجه فرضیه ششم
نتیجه فرضیه هفتم
نتیجه فرضیه هشتم
پیشنهادات بر مبنای نتایج به دست آمده
محدودیت های تحقیق
پیشنهاد برای تحقیقات آتی
منابع و ماخذ
پیوست ها
فهرست جدول
فهرست نمودارها