طرح توجیهی و کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید مبلمان

طرح توجیهی و کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید مبلمان طرح توجیهی و کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید مبلمان

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 611 KB

تعداد صفحات : 110

بازدیدها : 422

برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

طرح توجیهی و کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید مبلمان

طرح توجیهی و کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید مبلمان  

پیشگفتار:

اكثر مردم كار آفرینی را مترادف با واژه اشتغال و كار یابی می دانند در حالی كه كارآفرینی مدیریت و رهبری است كه رشد، تغییرو تحول دارد.

بنا به تعریف واژه نامه دانشگاهی و بستر: كار آفرین كسی است كه متعهد می شود مخاطره یك فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل كند. ریچارد كانتیلون2 به سه عنصر در خصوص فعالیت كار آفرینان اشاره نموده اول آنكه آنها در یك محیط همراه با عدم تقعیت فعالیت می كنند. دوم آنكه آنها در خصوص نداشتن توانایی زیاد برای فعالیت اقتصادی، با فساد و تباهی خاص مواجه می شوند و سوم اینكه آنها سرمایه اولیه را خودشان فراهم می آورند. جان استوارت میل كاركرد و عمل كارآفرینی را شامل هدایت، نظارت، كنترل و مخاطره پذیری معرفی كرده و بر طبق نظرشومپیتر كارآفرین نیروی محرك اصلی در توسعة اقتصادی است. وی مشخصة  كار آفرین را نوآوری می داند و كار یك كارآفرین را تخریب خلاق تعریف می كند او اشاره می كند كه تعادل پویا از طریق نوآوری و كارآفرینی ایجاد می گردد و این دو مشخصه اقتصاد سالم هستند. به نظر كرزند كارآفرینی یعنی آگاهی از فرصتهای سود آور و كشف نشده است. در مجموع با بررسی نظرات مختلف می توان تعاریف زیر را برای كارآفرینی ارائه نمود:

  • كار آفرینان در واقع ارزشها را تغییر می دهند و ماهیت آنها را دچار تغییر می كنند.
  • كارآفرینان یك ویژگی مشترك دارند و آن این است که مخاطره پذیرند البته مخاطره ای كه لازمه هر فعالیت اقتصادی  بودن آن است. كسانی كه بتوانند به درستی تصمیم گیری نمایند، می توانند كارآفرین باشند و مانند كارآفرین رفتار كنند.
  • كارآفرین تغییر را مقوله ای بهنجار و سالم می انگارد. ولی تغییر را مطرح نمی سازد بلكه همواره دنبال تغییر است و به آنها پاسخ می دهد و فرصتها را شناسایی می كند.
  • كارآفرینی همانا به كاربردن مفاهیم و فنون مدیریتی، استاندارد سازی محصول، بكارگیری ابزارها و فرآیندهای طراحی و بنا نهادن كار بر پایة آموزش و تحلیل كار انجام شده است.
  • كارآفرینی یك رفتار است و نه یك صفت خاص در شخصیت افراد
  • كارآفرینی بر پایه نظریه اقتصاد در جامعه استوار است.

به عبارت دیگر كارآفرین ایده ها را یافته و آن را تبدیل به فرصتی اقتصادی می كند. در فضای كسب و كار فرصت جدیدی است كه قابلیت تجاری شدن دارد. آگاهی از محیط بازار و نیازهای مشتری و نگرش كارآفرین او را در یافتن فرصت و پرداختن به آن یاری می دهد. پس كارآفرین یك طرح تجاری می نویسد كه در آن مسائلی چون بازار محصول یا خدمت، مسائل حقوقی و قانونی شركت، تآمین سرمایه و رشد و سازماندهی و مدیریت كسب و كار را بررسی می نماید.

 

مقدمه:

كیفیت هنری و استحكام مبلمان ایرانی از كالاهای خارجی بیشتر است.

مبلمان داخلی هرچندبا روش‌های سنتی‌تولید می‌شود، اما هنوز در دنیا حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

زیبایی و استحكام را از ویژگی‌های منحصر بفرد مبلمان داخلی كشور ذكر كرده و گفته می شود كه  امروزه با دستیابی به بازارهای جهانی می‌توان خلاقیت و ذوق هنری تولید مبلمان در كنار استحكام آن به معرض نمایش گذاشت.

هر چند مبلمان خارجی با تكنولوژی روز دنیا تولید می‌شود اما تولیدات داخلی ایران از لحاظ هنری از رتبه بالایی در جهان برخوردار است.

تولیدات مبلمان داخلی دارای گارانتی و خدمات پس از فروش است.

حدود ‪ ۸۰درصد واحدهای تولیدی مبلمان از روش‌های سنتی در تولید استفاده می‌كنند.

مواد اولیه بی‌كیفیت و گران از جمله مشكلات واحدهای تولیدی مبلمان است.

هم‌اكنون ‪ ۵۱هزار واحد تولیدی مبلمان در ایران فعالیت دارد، افزود: مبلمان داخلی كه با مواد اولیه گران، نیروی كار و روش سنتی تولید می‌شود، در كنار كالاهای خارجی قرار دارد كه با ماشین‌آلات خارجی و با هزینه‌های تولید پایین‌تر تولید شده است.

امروزه ارزش تولیدات انواع مبلمان چوبی جهان در سال ‪ ۲۰۰۶به رقم ‪ ۲۰۰میلیارد دلار و ارزش تولیدات انواع مبلمان غیرچوبی در همین سال به رقم ‪ ۵۰میلیارد دلار رسیده است كه جمع ارزش تولید جهانی انواع مبلمان در سال ‪ ۲۰۰۶رقم ‪۲۵۰ میلیارد دلار می‌باشد.

در این حال رشد ‪ ۳۶درصدی ارزش مبادلات تجاری مبلمان در جهان در تولید ‪۱۰ساله گذشته كه حدود ده درصد بیشتر از میانگین رشد سالانه ارزش تجارت جهانی است، صنعت مبلمان را به جایگاه بزرگترین شاخه از صنایع سبك در دنیا ارتقا داده است.

این در حالی است كه درآمد كشور ایران در ‪ ۱۰ماهه گذشته سال ‪ ۸۵از صادرات مبلمان تنها ‪ ۲۴میلیون و ‪ ۱۲۵هزار دلار بوده است.

بیش از ‪ ۷۵درصد ازدرآمد جهانی ‪ ۲۵۰میلیارد دلاری سالانه صنعت مبلمان متعلق به هفت كشور آمریكا،چین، ایتالیا، فرانسه،آلمان، ژاپن و كانادا است.

در این خصوص در عرصه جدید اقتصاد ایران، آینده از آن اصنافی است كه قدرتمندترین تشكل‌ها و متناسب‌ترین پیوند را در میان تشكل‌های خود دارند.

كشورهای فرانسه، آلمان، بلژیك، ایتالیا، اسپانیا، تایوان، ژاپن، چین، انگلستان، تركیه، مالزی، آمریكا و اتریش در زمینه تولید مبل فعال هستند.

یكی ازمشكلات عمده صنعت مبلمان كشور واردات رنگ و پارچه با قیمت گران از كشورهای تركیه، ایتالیا، اسپانیا و فرانسه است زیرا كیفیت رنگ و پارچه‌های تولید داخلی چندان مرغوب نیست. متاسفانه تنها در زمینه تولید مبلمان مدرن ضعف داریم و بیشتر مبلمان وارداتی از این نوع است. واردات انواع مواد اولیه از جمله نئوپان، ورق‌های ‪ ،MDFپارچه‌های روكش، رنگ و یراق‌آلات سبب افزایش قیمت تمام شده مبل تولید داخلی می‌شود.

متاسفانه با توجه به تخصصی بودن صنعت مبلمان در همه زمینه‌های تولید، خرید و فروش بیشتر افراد شاغل در این بخش های تجربه و اطلاعات لازم در این زمینه را ندارند.

 

فصل اول:

کلیـات و سـوابـق

1-1- مشخصات متقاضیان طرح

2-1-معرفی اجمالی پروژه 

3-1-معرفی محصول

4-1-سوابق تولید

5-1-کاربرد محصول

6-1-مصرف كنندگان   

7-1- بازار خرید و فروش 

   

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید