تحقیق ساختمان با اسکلت فلزی

تحقیق ساختمان با اسکلت فلزی تحقیق ساختمان با اسکلت فلزی

دسته : عمران

فرمت فایل : word

حجم فایل : 16373 KB

تعداد صفحات : 22

بازدیدها : 378

برچسبها : ساختمان اسکلت فلزی ساختمان فلزی اسکلت فلزی

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی عمران، سازه و معماری با عنوان ساختمان های با اسکلت فلزی

معرفی تحقیق ساختمان با اسکلت فلزی

بخشهایی از متن تحقیق

ساختمانهای اسکلت فلزی نیز یکی از سازه هایی هستند که توسط مهندسان راه و ساختمان ساخته می شوند. در این ساختمانها، بار ساختمان توسط ستونها تحمل می شود، بنابراین باید ستونها و نمره تیر آهنها، توسط مهندس طراح، محاسبه شود. زیرا در صورت کوچکترین اشتباه در محاسبات و اجرا ممکن است خسارات جبران ناپذیر جانی و مالی وارد شود.

به طور کلی می توان گفت که ماده اصلی تشکیل دهنده ساختمانهای اسکلت فلزی؛ آهن و فولاد است.

ساختمانهای اسکلت فلزی و فونداسیون آنها

قسمت نخست: (فوندانسیون ساختمانهای اسکلت فلزی)

پیاده کردن پلان روی زمین:

قبل از شروع هر نوع عملیات ساختمانی باید زمین محل ساختمان بازدید شود و وضعیت و فاصله آن نسبت به محوطه سازی اطراف اعم از خیابانها و جادهای اطراف مورد بازرسی قرار گیرد و همچنین پستی و بلندی زمین با توجه به نقشه ساختمان مورد بازدید قرار گیرد. در صورتی که ساختمان بزرگ باشد پستی و بلندی و سایر عوارض زمین می باید به وسیله مهندس نقشه بردار تعیین گردد و همچنین باید محل چاه های فاضلاب و چاه های آب قدیمی و... مشخص گردند و محل آنها نسبت به پی سازی معلوم شود در صورت بودن چنین مواردی این چاه ها را به وسیله بتن و یا شفته پر می کنند. همچنین باید نسبت به کندن و جمع آوری شاخه ها و گیاهان و ریشه ها ی نباتی اقدام گردد و بالاخره شکل هندسی ساختمان و زوایای آن مشخص گردد.

پس از بازدید ریشه کنی اولین قدم پیاده کردن نقشه به روی زمین می باشد به طوری که محل دقیق پی ها، ستونها، دیوارها و... مشخص شده باشند. در هنگام پیاده کردن نقشه بر روی زمین حتماً باید از نقشه پی کنی استفاده شود و همچنین برای پیاده کردن نقشه های ساختمان بزرگ و مهم از دوربینهای نقشه برداری استفاده می شود. یکی دیگر از موارد مهم استفاده از دوربینهای نقشه برداری مشخص کردن دقیق محل ستونها است. که در صورت درست انجام نشدن این کار خسارت جبران ناپذیری به ساختمان وارد می شود.

گود برداری:

حال که محل پی ها مشخص شد (این کار به وسیله گچ ریزی انجان می دهیم) باید محل پی ها را تا عمق مورد نظر خاکبرداری می کنیم گودبرداری برای آن قسمتهایی از ساختمان می باشد که در طبقات پایین تر از کف زمین ساخته می شوند انجام می گیرد. این قسمتهای ساختمان ممکن است یک طبقه ساختمان در زیر زمین، زیر زمین ساختمان، انبارها، موتورخانه و... باشند و در صورت نبودن این قسمتها در نقشه ساختمان فقط برای پی ساختمان خاکبرداری می شود. مقدار خاکبرداری در نقشه های ساختمان موجود می باشد اما حداقل باید تا دسترسی به زمین بکر این کار انجام شود.

اسکلت فلزی ساختمان

اسکلت فلزی ساختمان از قسمتهای متنوع و مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از : صفحات زیر ستونها، نبشی ها، صفحات لچکی، پلها، تیر آهنهای I، پلهای لانه زنبوری، صفحات تقویتی، صفحات زیر سری بادبندها و...

قبل از علم کردن ستونها باید بر روی زمین عملیات لازم بر روی آنها صورت گیرد. به این معنی که صفحات تقویتی، نبشی ها و موارد لازم دیگر که در نقشه های اجرایی آمده است را باید در محل خود نصب کرد. این کار به دلیل دقت بیشتر و سهولت کار انجام می شود بدیهی است که انجام این کارها در ارتفاع هم دارای دقت کمتر و هم از نظر اجرایی برای جوشکار مشکل است. حال نوبت به نصب ستونها می رسد. همانطور که در صفحات قبل گفته شد برای دقت بیشتر در نصب ستونها این کار به وسیله دوربینهای نقشه برداری انجام می شود. و محل مورد نظر به وسیله رنگ روی صفحات بین پلیت علامت گذاری می شود.

فهرست مطالب تحقیق

مقدمه

فصل اول (ساختمانهای اسکلت فلزی و فونداسیون آنها)

قسمت نخست (فونداسیون ساختمانها)

پیاده کردن پلان روی زمین

گودبرداری

پی

آرماتورهای پی

انواع قالب و قالب بندی

بولتها و صفحات بیس پلیت زیر ستون

بتن ریزی

قسمت دوم (اسکلت فلزی ساختمان)

اسکلت فلزی ساختمان

نصب ستونها و پلها

ستونها

تسمه اتصال

تسمه های هم رو کننده

لچکی

ورق بست

پلها و انواع اتصالات آنها به ستون

بادبند

فصل دوم (آموخته ها و دانسته ها)

ساختمانهای فلزی

مزایا و معایب ساختمانهای فلزی

پی سازی در ساختمانهای فلزی

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید